About


NICE TO MEET YOU

 

Jep, die persoon in de ballenbak op de foto hieronder ben ik; Deborah van den Berg (1989) en het gezicht achter de ontwerpstudio Cotton Posters. Ik woon in Hoogvliet Rotterdam met mijn man en mijn twee schattige kindjes van twee en drie jaar oud.   

Think less, live more
Grafisch ontwerp is eigenlijk al vanaf mijn tienerjaren een enorme passie van mij. Ik was al veel bezig met Photoshop en andere bewerkingsprogramma’s. In 2017 heb ik dan eindelijk de stoute schoenen durven aandoen om mijn droom te volgen. Hard gewerkt om alles in gang te zetten. Dit tussen het verschonen en de luiers door. Ik vond het onwijs spannend om in januari 2018 daadwerkelijk de website de lucht in te gooien en mijn werk wereldwijd te tonen. Hoe spannend ik het ook vond, ik wilde me niet door mijn angsten laten leiden. Dat had ik al genoeg gedaan. Ik wilde ervoor gaan; mijn passie en droom volgen.  

Less is more
Ik ben geboorteposters en baby- en kinderkamer posters gaan ontwerpen die mooi in zijn eenvoud zijn. Vervolgens ben ik op zoek gegaan naar het perfecte papier. Ik wilde een mooi mat papier met een licht structuurtje. Het design moest er echt uitspringen. 

Do what you love and you will never work again
Omdat het ontwerpen van nieuwe dingen toch echt iets is waar ik van houd, zal de webshop regelmatig aangevuld worden met nieuwe posters. 

Heb je nog vragen of opmerkingen? Stuur mij dan gerust een mail.  

Liefs, 

Deborah