Bestellen en verzenden


Verzendkosten
Verzendkosten zijn binnen Nederland gratis. Voor België geldt gratis verzending vanaf 35 euro. Onder de 35 euro zijn de verzendkosten 3,95.   

Kortingscodes
Bij Cotton Posters worden wel eens kortingscodes gebruikt. Deze kun je invullen bij het afronden van je bestelling in het winkelwagentje. De korting wordt dan verrekend. 

Veilig bestellen
Om een bestelling te kunnen plaatsen bij Cotton Posters moeten een aantal persoonlijke gegevens worden ingevoerd. Ik vind het belangrijk om netjes om te gaan met jouw persoonlijke gegevens. Om je verstuurde persoonlijke gegevens te beschermen maakt deze website gebruik van een beveiligde (SSL) verbinding. Hierdoor worden persoonlijke gegevens gecodeerd verzonden. De SSL verbinding is te herkennen aan “HTTPS:/“ aan begin van onze websitenaam en het slotje in de adresbalk. Daarnaast worden je gegevens enkel gebruikt voor je bestelling bij Cotton Posters en worden deze niet aan derden versterkt. Meer informatie over hoe ik je persoonlijke gegevens gebruikt kun je vinden in de privacyverklaring. 

Veilig betalen
Met behulp van Ideal, CreditCard en PayPal kun je op een eenvoudige en veilige manier je bestelling bij Cotton Posters betalen.

Levertijd
Als je een bestelling hebt geplaatst dan breng ik de volgende werkdag je bestelling bij PostNL. Bestellingen van vrijdag breng ik maandag bij PostNL. Je ontvangt een track-and-trace code zodat je bestelling kunt volgen.

Gepersonaliseerde producten hebben een langere levertijd van 3 à 4 werkdagen. Ik hanteer een langere leeftijd voor gepersonaliseerde producten, omdat ik het ontwerp moeten aanpassen aan de hand van jouw gegevens. Vervolgens stuur ik je een versie ter goedkeuring. Na de goedkeuring ga ik meteen over tot het printen en het versturen van je bestelling. 

Mocht het langer duren dan de aangegeven levertijd dan wordt je daarvan per e-mail op de hoogte gesteld. Dat is wel zo prettig.  

Deelleveringen
Als je een bestelling hebt gedaan met meerdere levertijden, dan wordt je bestelling verzonden op het moment dat je gehele bestelling gereed is voor verzending. Deellevering is wel mogelijk. Dat kun je aangeven bij je bestelling of neem anders even contact met ons op via info@cottonposters.nl of whats app: 0637010324.