Retourneren


Niet helemaal tevreden over je bestelling of is het beschadigd. Heel vervelend, maar dat gaan we uiteraard voor je oplossen.

Retourbeleid in het kort
⋅ 14 dagen bedenktijd na ontvangst van je pakket (geldt niet voor op maat gemaakte producten).
⋅ Geen verzendkosten als je je bestelling ruilt.
⋅ Bestelling ruilen? Na ontvangst van je retour verzenden wij uiterlijk de volgende werkdag je nieuwe bestelling.
⋅ Geld terug? Binnen 14 dagen na ontvangst van je retourmelding wordt het bedrag teruggestort op je rekening.

Herroepingsrecht
Bestaande ontwerpen
Heb je je bestelling ontvangen, maar is deze toch niet helemaal naar je verwachting. Jammer, maar dat kan natuurlijk altijd gebeuren. Bij Cotton Posters heb je 14 dagen de tijd om je aankoop te annuleren. Na je annulering heb je nog eens 14 dagen de tijd om je bestelling naar ons terug te sturen. Binnen 14 dagen na aanmelding van je retour wordt het bedrag teruggestort. 

Op maat gemaakte ontwerpen
Helaas geldt het herroepingsrecht niet voor op maat gemaakte ontwerpen zoals een geboorteposter, omdat deze speciaal voor jou wordt ontworpen. Het is daarom belangrijk de gegevens op de digitale versie van de geboorteposter goed te checken voor je hiermee akkoord gaat. 

Hoe werkt het retourneren?
1. Stuur binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling een mail naar info@cottonposters.nl. Je kunt hierbij gebruik maken van het herroepingsformulier maar dat hoeft niet. 

2. Verpak het artikel weer in de originele verpakking. 

3. Verzend het pakketje voldoende gefrankeerd naar Cotton Posters, Tijmweg 192, 3193JP in Hoogvliet Rotterdam. Wij vergoeden de retourkosten als je ervoor kiest om je bestelling te ruilen. Mocht je liever je geld terug ontvangen dan zijn de kosten voor het terugsturen voor eigen rekening.

4. Na ontvangst van je retour wordt het vervangende artikel uiterlijk de volgende werkdag verzonden. Heb je gekozen voor terugbetaling dan storten wij het bedrag binnen 14 werkdagen op jouw bankrekening. Voor retourartikelen die onzorgvulding zijn verpakt of beschadigd aankomen geldt dat wij de kosten hiervoor in mindering brengen. 

Beschadigde producten
De prints pakken wij met veel zorg en aandacht voor je in. Heel vervelend als er dan toch iets mis is gegaan met je bestelling. Neem dan binnen 30 dagen contact met ons op en stuur in je bericht ook een duidelijke foto mee. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op voor een gepaste oplossing.   

 

KLACHTENAFHANDELING

Ik heb een klacht
Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. Neem dan contact op door te mailen naar info@cottonposters.nl. Dan proberen we samen te kijken naar een gewenste oplossing.

ODR platform
Mocht je niet tevreden zijn kun je ook je klachten kenbaar maken bij het ORD platform van de Europese Commissie. Dit platform vind je op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese. Wel raden we je aan eerst contact met ons op te nemen.